הפוך לדף בית הוסף אתר למועדפים

צ'ורבה רומניה - מתכונים רומניים, אוכל רומני מתכונים רומניים - צ'ורבה רומניה רומניה היפה - צ'ורבה רומניה מאמינים ש - צ'ורבה רומניה מידע וקשר - צ'ורבה רומניה אודותינו - צ'ורבה רומניה תמונות - צ'ורבה רומניה קישורים - צ'ורבה רומניה זיכרון - צ'ורבה רומניה

 

חפש מתכון במאגר המתכונים

 
 

 איקרה ממרח בצי דגים

 
זמן הכנה: 20 דקות
מספר מנות:
6
מצרכים:


בצי דגים מ-2 דגי קרפיון  בגודל בינוני
חצי כוס מיץ לימון טרי 
2  בצלים  סגולים  קצוצים בגודל בינוני
כפית וחצי מלח שולחן
2-3 כוס שמן - עדיף שמן זית
2-3 פרוסות חלה ישנה או לחם לבן
רבע כוס סודה לשתיה 

לקישוט:
בצל ירוק


אופן ההכנה:


מוצאים את  דגי הביצים מדג הקרפיון  ומנקים אותו בזהירות לא תחת זרם חזק כדי שלא יתפררו, שמים במסננת  אחרי כמה דקות מעבירים את בצי הדגים  לקערה וזורים מעליהם מלח שולחן  , עוטפים בניילון ניצמד ומכניסים למקרר ל-12 שעות לפחות, למחרת מכניסים את דגי הביצים למיקסר  ומפעילים במהירות הנמוכה ( אפשר למעוך את בצי הדגים ידעני עם מזלג)
בזמן שהמיקסר עובד מוסיפים בהדרגה את השמן כל פעם קצת תוך כדי עירבוב בצי הדגים במערבל, מוסיפים את פרוסות החלה או הלחם לאחר שהושרו במים כמה דקות חשוב לסחוט
את המים מהפרוסות  הלחם ובהדרגה מכניסים למיקסר ואת  יתר מיץ הלימון , הבצל הקצוץ והסודה לשתיה - חשוב לא להפסיק את העירבוב עד שהאיקרה מוכנה
מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת ממרח איקרה סמיכה , מגישים כמנה ראשונה
עם בצל קצוץ סגול מעל האיקרה מוסיפים בנפרד בצל ירוק 

הערה: לאיכות האיקרה חשוב לשים שמן מאיכות טובה
 
 
גרסת הדפסה
  מנות עיקריות וממולאים
  פשטידות וכיסונים
  תוספות מגוונות
  מאפים ומאכלים לפסח
  קינוחים ועוגות
  סופגניות ופפאנש רומני
  ממליגה ומאפים מקמח תירס
  דולציאצה מרקחת וריבה
  קבב רומני
  דגי ים
  חמוצים
  חמין
  מאפים
  עוגיות
  רטבים וממרחים
  סלטים ומנות ראשונות
  ליקרים ותרכיזים
  קרפים ובלינצסים
  לביבות
  ליפתנים ופונדיגים
  מרקים
  סופגניות
  מנות עיקריות וממולאים
 
       


דף הבית | מתכונים | רומניה היפה | תמונות ודמויות | מאמינים ש.... | אודות ותמונות | מידע וקשר | קישורים | מדור זיכרון

כל הזכויות שמורות 2008 ©
Allnet4u - בניית אתרים | תחזוקת אתרים