");
newWin.focus();
newWin.document.close();
}
function SendToFriend(id)
{
divPrint = document.getElementById(id).innerHTML;
var myBars = 'directories=no,location=no,menubar=no,status=no';
myBars += ',titlebar=no,toolbar=no';
var left = (window.screen.availWidth - 250)/2;
var top = (window.screen.availHeight - 200)/2;
var myOptions = 'scrollbars=yes,resizable=yes,width=250,height=200,left=' + left + ',top=' + top;
var myFeatures = myBars + ',' + myOptions;
var newWin = window.open("includes/Send_recipe.asp","SendToFriend",myFeatures);
newWin.focus();
newWin.document.close();
}
//-->
|
|
|
|
|
|
|
|
כבד עוף מטוגן עם בצל |
|
|
|
|
זמן הכנה: 30 דקות
מספר מנות: 4
מצרכים:
500 גרם כבד עוף או עגל או בקר
4 בצלים יבשים גדולים
ורבע 1 כוס שמן קנולה
חצי כפית מלח ולפי הטעם
|
אופן ההכנה: |
|
מטגנים את הכבדים על אש קטנה ברבע כוס שמן תוך עירבוב במשך 10 דקות
ומססנים את הכבד עם השמן כך מוצאים את המרירות של הכבד והקצף
במחבת רחבה שמים את יתרת השמן (עדיף שמן קנולה עם ויטמין e)
את הבצלים חותכים לפרוסות דקות אבל לא יותר מידי דקות ומטגנים
בשמן עמוק תוך עירבוב תמידי עם מכסה סגור עד לקבלת צבע זהוב כהה
מעבירים את הבצל דרך מסננת לכלי כיבול ( קערה חסינת חום ) כך שהבצל
ישאר בכלי הכיבול והבצל ישאר במסננת, מעבירים את השמן מהבצל למחבת
ומטגנים שוב את הכבד טוב טוב עד לקבלת גוון זהוב כהה מעט שרוף לא ממש
לקראת סיום טיגון הכבד שמים את המלח ,מעבירים את הכבד עם כף מחורחרת
ושמים את הכבד המטוגן על צלחת הגשה יפה מעל הכבד מפזרים את הבצל המטוגן
|
|
|
|
|
|
|
|