");
newWin.focus();
newWin.document.close();
}
function SendToFriend(id)
{
divPrint = document.getElementById(id).innerHTML;
var myBars = 'directories=no,location=no,menubar=no,status=no';
myBars += ',titlebar=no,toolbar=no';
var left = (window.screen.availWidth - 250)/2;
var top = (window.screen.availHeight - 200)/2;
var myOptions = 'scrollbars=yes,resizable=yes,width=250,height=200,left=' + left + ',top=' + top;
var myFeatures = myBars + ',' + myOptions;
var newWin = window.open("includes/Send_recipe.asp","SendToFriend",myFeatures);
newWin.focus();
newWin.document.close();
}
//-->
|
|
|
|
|
|
|
|
פפנש של אמא שלי רשלה ז"ל |
|
|
|
|
זמן הכנה:
מספר מנות: 8
מצרכים:
250 גרם גבינה טיב טעם 3% חצי ק"ג קמח רגיל תופח 2 כפות סולת שטוחות 1 כפית שטוחה מלח דק חצי שקית שמרים והמשופרת חצי כפית קליפת לימון טרי מגורדת דק דק 1 כוס מים פושרים חצי כוס סוכר חצי כוס שמן 1 ביצה גדולה לקישוט: ריבה אדומה מתוקה שמנת חמוצה 15%
לטיגון: 2 כוסות שמן או לפי הצורך
|
אופן ההכנה: |
|
בקערה עמוקה מערבבים את כל המצרכים עד קבלת בצק אחיד וחלק (מעט דביק) מכסים בנילון ניצמד או במגבת ומשאירים להטפחה עד שעה , את הסופגניה מכינים כמעט מיד עם ההגשה, מרטיבים את הידים במים ויוצרים כדורים קטנים בגודל אגוז מלך ויוצרים גם סופגניות בגודל כדור טניס ולפי רצונכם בכמות של הסופגניות שתרצו להגיש או בגודל סופגניה רגילה או הרצויה לכם את כדור הסופגניה יוצרים חור באמצע הסופגניה כמו גלגל הצלה ומטגנים בשמן עמוק ,לא רותח מכל צד עד להזהבה כהה שמים בצלחות הגשה ,קודם את הסופגניה הגדולה מעל שמים את הסופגניה הקטנה ומפזרים שמנת חמוצה ומעל השמנת את הריבה , אם זאות רצוי לשים במרכז השולחן צלוחית עם שמנת חמוצה וריבה כדי שכל אורח יוסיף לו את הכמות הרצויה
אגב אפשר לקחת קמח שמרים מוכן של אסם מוסיפים החומרים לפי הכתוב לפי אותה כמות מצרכים הסופגניות יוצאות נהדר נסו עם קמח שמרים - ממולץ
|
|
|
|
|
|
|
|