הפוך לדף בית הוסף אתר למועדפים

צ'ורבה רומניה - מתכונים רומניים, אוכל רומני מתכונים רומניים - צ'ורבה רומניה רומניה היפה - צ'ורבה רומניה מאמינים ש - צ'ורבה רומניה מידע וקשר - צ'ורבה רומניה אודותינו - צ'ורבה רומניה תמונות - צ'ורבה רומניה קישורים - צ'ורבה רומניה זיכרון - צ'ורבה רומניה

 

חפש מתכון במאגר המתכונים

 
 

 כבד עוף קצוץ

 
זמן הכנה: 40 דקות
מספר מנות:
0
מצרכים:


1 ק"ג  כבד עוף טרי
5  בצלים גדולים טרי  
8 ביצים קשות
1 כפית מלח

לטיגון:
2 כוסות  שמן קנולה
2 כפות שמן

לקישוט:
ובצל טרי קצוץ
תוספת:
פלפל חריף טרי
ובצל לבן קצוץ

 



אופן ההכנה:


מטגנים את הכבד תוך ערבוב ב-2 כפות שמן אחרי  5 דקות מסננים את הכבד משמן הטיגון
הראשון כדי להוציא את  המרירות מהכבד,  מטגנים שוב את הכבד עם כוס שמן עד להזהבה  
כהה, ושמים בצד את הכבדים להתקרר בלי השמן שטוגן הכבד , חותכים  פרוסות דקות  מהבצלים הטריים (לבנים)   ומטגנים את הבצל החתוך בשמן עמוק  עד להזהבה כהה חשוב לטגן היטב את הבצל או לפי הטעם, טוחנים את הביצים הקשות עם הכבד והבצל המטוגן  ומעבירים לקערה גדולה, מוסיפים רבע מכמות השמן שנשאר מטיגון הבצל ,לפי הטעם  מוסיפים מלח ומערבבים את כל המצרכים ביחד ,מוסיפים  עוד מלח  לפי הצורך ולפי הטעם מגישים  אחרי שעתים ויותר אחרי  שהכבד הקצוץ נח במקרר כדי שהטעמים יספגו ,מקשטים  מעל הכבד הקצוץ בבצל לבן טרי מגישים בצלחת נפרדת בצל לבן טרי קצוץ עם פלפל חריף  
טרי לכל סועד
לציין:
 שאפשר ורצוי לשים בכבד הקצוץ גריבלך  יש מתכון באתר , הגריבלך מוסיפים
טעם לכבד הקצוץ ועשוי  מבצל מטוגן שומן ועור של עוף או של אווז, מומלץ

 
 
גרסת הדפסה
  מנות עיקריות וממולאים
  פשטידות וכיסונים
  תוספות מגוונות
  מאפים ומאכלים לפסח
  קינוחים ועוגות
  סופגניות ופפאנש רומני
  ממליגה ומאפים מקמח תירס
  דולציאצה מרקחת וריבה
  קבב רומני
  דגי ים
  חמוצים
  חמין
  מאפים
  עוגיות
  רטבים וממרחים
  סלטים ומנות ראשונות
  ליקרים ותרכיזים
  קרפים ובלינצסים
  לביבות
  ליפתנים ופונדיגים
  מרקים
  סופגניות
  מנות עיקריות וממולאים
 
       


דף הבית | מתכונים | רומניה היפה | תמונות ודמויות | מאמינים ש.... | אודות ותמונות | מידע וקשר | קישורים | מדור זיכרון

כל הזכויות שמורות 2008 ©
Allnet4u - בניית אתרים | תחזוקת אתרים