הפוך לדף בית הוסף אתר למועדפים

צ'ורבה רומניה - מתכונים רומניים, אוכל רומני מתכונים רומניים - צ'ורבה רומניה רומניה היפה - צ'ורבה רומניה מאמינים ש - צ'ורבה רומניה מידע וקשר - צ'ורבה רומניה אודותינו - צ'ורבה רומניה תמונות - צ'ורבה רומניה קישורים - צ'ורבה רומניה זיכרון - צ'ורבה רומניה

 

חפש מתכון במאגר המתכונים

 
 

 קרם שניט עם בצק עלים

 
זמן הכנה: 20 דקות
מספר מנות:
12
מצרכים:


2 דפי בצק עלים מיוחד לקרמשניט
2 קופסאות אינסטנט פודינג בטעם וניל
2 קופסאות שמנת  מתוקה
2 כוסות חלב
 אבקת סוכר


אופן ההכנה:


אפשר לקנות בצק עלים ולאפות לבד 2 דפים שווים או להכין לבד בצק עלים, בקערה עמוקה מערבבים את כוסות החלב עם הפודינג וניל עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים
בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה בזהירות עד שהקצפת נהיית מוצקת, מוסיפים בהדרגה את הקצפת המתוקה לתערובת הפודינג ושמים ל-10 דקות במקרר, לוקחית מגש 
גדול בגודל דפי בצק העלים ושמים עלה 1 מעל מפזרים את הקרם השניט באופן שווה על כל העלה,מעל הקרם שמים את בצק העלים השני ומפזרים אבקת סוכר, מכניסים למקרר לפחות ל-5 שעות מגישים מנת עוגה אישית לכל סועד 


קרם שניט שעשתה אמא:
לוקחים 1 וחצי כוס חלב ומבשלים עם  6-8 כפות אבקת פודינג וניל פשוטה תוך כדי עירבוב בזמן הבישול, מוסיפים רבע כוס סוכר ומערבבים, כשהפודינג הופך להיות  סמיך וללא גושים מקררים ומעבירים לקערה, מוסיפים 1 כפית תמצית וניל ורום 2 אבקת סוכר וניל ומערבבים עם השמנת מתוקה מוקצפת מערבבים הייטב שמים במקרר ל-10 דקות והקרם מוכן לפיזור על דפי הקרם שניט, מי שאוהב מתוק שיוסיף סוכר לפי הטעם
 
 
גרסת הדפסה
  מנות עיקריות וממולאים
  פשטידות וכיסונים
  תוספות מגוונות
  מאפים ומאכלים לפסח
  קינוחים ועוגות
  סופגניות ופפאנש רומני
  ממליגה ומאפים מקמח תירס
  דולציאצה מרקחת וריבה
  קבב רומני
  דגי ים
  חמוצים
  חמין
  מאפים
  עוגיות
  רטבים וממרחים
  סלטים ומנות ראשונות
  ליקרים ותרכיזים
  קרפים ובלינצסים
  לביבות
  ליפתנים ופונדיגים
  מרקים
  סופגניות
  מנות עיקריות וממולאים
 
       


דף הבית | מתכונים | רומניה היפה | תמונות ודמויות | מאמינים ש.... | אודות ותמונות | מידע וקשר | קישורים | מדור זיכרון

כל הזכויות שמורות 2008 ©
Allnet4u - בניית אתרים | תחזוקת אתרים