");
newWin.focus();
newWin.document.close();
}
function SendToFriend(id)
{
divPrint = document.getElementById(id).innerHTML;
var myBars = 'directories=no,location=no,menubar=no,status=no';
myBars += ',titlebar=no,toolbar=no';
var left = (window.screen.availWidth - 250)/2;
var top = (window.screen.availHeight - 200)/2;
var myOptions = 'scrollbars=yes,resizable=yes,width=250,height=200,left=' + left + ',top=' + top;
var myFeatures = myBars + ',' + myOptions;
var newWin = window.open("includes/Send_recipe.asp","SendToFriend",myFeatures);
newWin.focus();
newWin.document.close();
}
//-->
|
|
|
|
|
|
|
|
דולציאצה מרקחת מענבים |
|
|
|
|
זמן הכנה: שעה
מספר מנות: 7
מצרכים:
חצי ק"ג ענבים ללא חרצנים
300 גרם או יותר לפי הטעם
חצי לימון טרי חתוך לפרוסות
400 גרם - כי הענבים מתוקים
1 תפוח עץ חמוץ גרנד
1 כף מיי ורדים
|
אופן ההכנה: |
|
בסיר בינוני מבשלים כל המצרכים ביחד כולל התפוח עץ חתוך לרבעים ללא הגלעינים
אחרי שמביאים לרתיחה ראשונה מבשלים על אש קטנהעד שהנוזל נקרש, חשוב
לערבב כל זמן הבישול כדי שהסוכר לא ישרף, לאחר הבישול זורקים את התפוח
עץ לפח כשהריבה התקררה מאחסנים בצנצנת זכוכית הרומנים מגישים בצלוחית
לכל אורח עם כוס סודה קרה
לציין: שסבתי ז"ל אמרה שלתפוח יש חומר משמר - אם רוצים ריבה מתוקה יותר שמים
יותר סוכר מאחר שהענבים מתוקים אני מוסיפה רק 40 גרם סוכר עיניין של טעם
|
|
|
|
|
|
|
|