|
מאפה במילו לבבות עוף ובשר |
|
|
|
|
זמן הכנה: 60 דקות
מספר מנות: 6
מצרכים:
לבצק:
2 וחצי קמח רגיל
150גרם חמאה מומסת
2 כפות שמן קנולה
1 כפית מלח
2 כפות חומץ רגיל
חצי כוס מים
למילית:
1 כוס שמן קנולה
2 בצלים קצוצים מטוגנים
300 גרם בשר בקר טחון
100 גרם לבבות עוף קצוצים
100 גרם טחול של עוף
1 חציל גדול קלוי על הגז
50 גרם צנוברים מטוגנים קל
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
להברשה:
1 ביצה טרופה
|
אופן ההכנה: |
|
לשים לאת מצרכי הבצק לעיסה אחידה וחלקה ומכסים בניילון ניצמד,מעבירים למקרר לשעה
בנתיים מטגנים את הכבדים בשמן ומעבירים לקערה גדולה בלי הנוזל , בניפרד מטגנים את הבשר הטחון תוך עירבוב במשך 10 דקות , מטגנים בניפרד את לבבות העוף ותחול העוף במשך 5 דקות ומעבירים לקערה ללא הנוזלים, מוסיפים את הבצל המטוגן ויתר המצרכים ומערבבים היטב הכל ביחד, מרדדים את הבצק לעלה בעובי דק של 1 ס"מ בזהירות כדי שהבצק לא יתפורר, יוצקים את המילוי על הבצק באופן שווה ומגלגלים לרולדה , מברישים
את הבצק עם הביצה הטרופה ומעברים לתבנית משומנת, אופים בחום של 200 מעלות כ-50 דקות או עד שהבצק מקבל גוון זהוב וקרום קשה, מגישים פרוסות עבות מהמאפה לכל סועד
לציין: אפשר להוסיף מאבקת רוטב הפיטריות מבושל עם חתוכות פטריות מקופסת שימורים
|
|
|
|
|