|
רוסטביף סינטה |
|
|
|
|
זמן הכנה: שעה
מספר מנות: 8
מצרכים:
2 ק"ג בקר סינטה מיושן
חוט קשירה חזק
תבלינים:
5 עלי טימין טרי או יבש
5 עלי רוזמרין טרי או יבש
1 וחצי כוס שמן קנולה
1 כף פפריקה מתוקה
חצי כוס דבש
2 כפות סויה
1 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח שולחן
2 כפות אבקת מרק עוף
1 כף שום כטוש
1 כף אבקת תבלין צימברו
או תבלין לבשר וקציצות
|
אופן ההכנה: |
|
בקערה מערבבים את כל התבלינים עם השמן, ומורחים היטב את נתח הבשר, כדי שהתבלינים יספגו יש למרוח כמה פעמים,קושרים את בשר הסינטה בחוט חזק ומשאירים בתוך הקערה עם התבלינים למשך 5 שעות לפחות במקרר , מחממים את תנור האפיה לחום של 200 מעלות ושמים את בשר הסינטה על רשת לצליה ומתחת שמים תבנית אפיה כדי שתקלוט את הנוזלים
שיצא תוך כדי צליה אחרי 10 דקות מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות ואופים בערך עוד 45 דקות מגישים חם או קר עם תוספת לפי הטעם
הערה:
מבשלים 8 תפוחי אדמה בקליפתם כשהם מבושלים שמים בתבנית האפיה שקולטת את נוזל הרוסביף ומשאירים בתנור עד שהרוסביף מוכן , התפ"א יוצאים טעימים באופן מיוחד
לציין:
מומלץ להוסיץ עלי ורדים יבשים, נמכרים בחנויות לתבלינים, את הרעיון קיבלתי מחברה
|
|
|
|
|