");
newWin.focus();
newWin.document.close();
}
function SendToFriend(id)
{
divPrint = document.getElementById(id).innerHTML;
var myBars = 'directories=no,location=no,menubar=no,status=no';
myBars += ',titlebar=no,toolbar=no';
var left = (window.screen.availWidth - 250)/2;
var top = (window.screen.availHeight - 200)/2;
var myOptions = 'scrollbars=yes,resizable=yes,width=250,height=200,left=' + left + ',top=' + top;
var myFeatures = myBars + ',' + myOptions;
var newWin = window.open("includes/Send_recipe.asp","SendToFriend",myFeatures);
newWin.focus();
newWin.document.close();
}
//-->
|
|
|
|
|
|
|
|
סרמלה - כרוב ממולא |
|
|
|
|
זמן הכנה: שעה
מספר מנות: 8
מצרכים:
1 כרוב לבן גדול
300 גרם בשר בקר טחון
1 כף מחוקה אבקת מרק עוף ויטה
חצי כף מיץ לימון טרי
2 רסק עגבניות קטן
1 כפית אבקת סודה לשתיה
1 כפית אבקת בהרט
1 כפית שטוחה אבקת קינמון
1 כף שוטחה של סוכר ולפי הטעם
1 כפית מיץ לימון טרי
חצי בצל לבן מגורד
1 כף אורז לבן
|
אופן ההכנה: |
|
מרתחים קלות את עלי הכרוב וחותכים את הגבעול העבה באמצע כל עלה , בקערה נפרדת
שמים את הבשר הטחון עם מעט מהתבלינים והאורז והבצים וחצי בצל מגורד לבן ואבקת הסודה לשתיה ,פותחים עלה של כרוב וממלאים במילוי הבשר וסוגרים העלה משני צידי העלה ומגלגלים
ושמים את העלים הממולאים אחד על השני בסיר עמוק עם מים שיכסה את כל מנות הכרוב
מבשלים בערך שלושת רבעי שעה על חום בינוני מוסיפים את רסק העגבניות ואת יתר התבלינים
לפי הטעם ומיץ לימון טרי ,אפשר להוסיף תבלינים נוספים כראות עינייכם
באתו נוסח ניתן למלא פלפלים עגבניות וכל ירק אחר
|
|
|
|
|
|
|
|