הפוך לדף בית הוסף אתר למועדפים

צ'ורבה רומניה - מתכונים רומניים, אוכל רומני מתכונים רומניים - צ'ורבה רומניה רומניה היפה - צ'ורבה רומניה מאמינים ש - צ'ורבה רומניה מידע וקשר - צ'ורבה רומניה אודותינו - צ'ורבה רומניה תמונות - צ'ורבה רומניה קישורים - צ'ורבה רומניה זיכרון - צ'ורבה רומניה

 

חפש מתכון במאגר המתכונים

 
 

 ורניקס כיסונים ותפ"א

 
זמן הכנה: חצי שעה -40 דקות
מספר מנות:
10
מצרכים:


לבצק
1ק"ג קמח
2  ביצים שלמות
2 ביצים רק חלבון
כפית שטוחה  מלח 
רבע כוס שמן
חצי כוס מים  פושרים

למלית
4 תפוחי אדמה מבושלים
 3  בצל מטוגן
2 ביצים
1 כפית  מלח
1 כפית שטוחה פלפל שחור

להידוק הכיסונים
1חלבון ביצה עם מעט מים



אופן ההכנה:


מכניסים את כל המצרכים למיקסר ומתחילים ללוש  הכל ביחד, בהדרגה מוסיפים את המים הפושרים עד לקבלת בצק אחיד וחלק,  עוטפים הבצק במגבת לנוח 20 דקות מרדדים את
הבצק לעובי של 2 סנטימטר, בעזרת כוס זכוכית גדולה מקומחת בשפת הכוס יוצרים עיגולי בצק, שמים במרכז העיגולים את המלית כדי להדק את קצוות הכיסונים  לוקחים חלבון של ביצה ומערבבים במעט מים ושמים  על שפת  עיגולי הבצק וסוגרים היטב ומקמחים איכן שהדקנו את עיגולי הכיסונים , מרתיחים בסיר מים עם מעט מלח ו-2  כפות שמן ומבשלים את הכיסונים בערך 10 דקות או עד שהן צפות + עוד 5 דקות, מוצאים את הכיסונים מהמים בעזרת כף מחורחרת מפזרים מעל בצל מטוגן ומגישים חם  

הערה: את הכיסונים מכניסים לבישול כשהמים רותחים, עדיף ללוש את הבצק קודם עם המים החמימים פושרים כדי שהכיסונים לא יתפרקו במים

המילית:
בקערה מועכים את התפוחי האדמה לפירה מוסיפים 1 וחצי בצל מטוגן  הביצים המלח
והפלפל
ומערבבים היטב לעיסה אחידה

 
 
 
גרסת הדפסה
  מנות עיקריות וממולאים
  פשטידות וכיסונים
  תוספות מגוונות
  מאפים ומאכלים לפסח
  קינוחים ועוגות
  סופגניות ופפאנש רומני
  ממליגה ומאפים מקמח תירס
  דולציאצה מרקחת וריבה
  קבב רומני
  דגי ים
  חמוצים
  חמין
  מאפים
  עוגיות
  רטבים וממרחים
  סלטים ומנות ראשונות
  ליקרים ותרכיזים
  קרפים ובלינצסים
  לביבות
  ליפתנים ופונדיגים
  מרקים
  סופגניות
  מנות עיקריות וממולאים
 
       


דף הבית | מתכונים | רומניה היפה | תמונות ודמויות | מאמינים ש.... | אודות ותמונות | מידע וקשר | קישורים | מדור זיכרון

כל הזכויות שמורות 2008 ©
Allnet4u - בניית אתרים | תחזוקת אתרים