הפוך לדף בית הוסף אתר למועדפים

 

חפש מתכון במאגר המתכונים

 
 

 כבד עוף מטוגן עם בצל

 
זמן הכנה: 30 דקות
מספר מנות:
4
מצרכים:


500 גרם כבד עוף או עגל או בקר
4 בצלים יבשים גדולים
 ורבע 1 כוס שמן קנולה
חצי כפית מלח ולפי הטעם

 



אופן ההכנה:


מטגנים את הכבדים על אש קטנה ברבע כוס שמן תוך עירבוב במשך 10 דקות
ומססנים את הכבד עם השמן כך מוצאים את המרירות של הכבד והקצף
במחבת רחבה  שמים את יתרת השמן (עדיף שמן קנולה עם ויטמין  e)
את הבצלים חותכים לפרוסות דקות אבל לא יותר מידי דקות ומטגנים
בשמן עמוק תוך עירבוב  תמידי עם מכסה סגור עד לקבלת צבע זהוב כהה
מעבירים את הבצל דרך מסננת לכלי כיבול ( קערה חסינת חום ) כך שהבצל
ישאר בכלי הכיבול והבצל ישאר במסננת, מעבירים את השמן מהבצל למחבת
ומטגנים שוב את הכבד טוב טוב עד לקבלת גוון זהוב כהה מעט שרוף לא ממש
 לקראת סיום טיגון הכבד שמים את המלח ,מעבירים את הכבד עם כף מחורחרת
ושמים את הכבד המטוגן על צלחת  הגשה יפה מעל הכבד מפזרים את הבצל המטוגן  


 


 
 
גרסת הדפסה
  מנות עיקריות וממולאים
  פשטידות וכיסונים
  תוספות מגוונות
  מאפים ומאכלים לפסח
  קינוחים ועוגות
  סופגניות ופפאנש רומני
  ממליגה ומאפים מקמח תירס
  דולציאצה מרקחת וריבה
  קבב רומני
  דגי ים
  חמוצים
  חמין
  מאפים
  עוגיות
  מתכוני גולשים
  רטבים וממרחים
  סלטים ומנות ראשונות
  ליקרים ותרכיזים
  קרפים ובלינצסים
  לביבות
  ליפתנים ופונדיגים
  מרקים
  סופגניות
 
       


דף הבית | מתכונים | רומניה היפה | תמונות ודמויות | מאמינים ש.... | אודות ותמונות | מידע וקשר | קישורים | מדור זיכרון

כל הזכויות שמורות 2008 ©
Allnet4u - בניית אתרים | תחזוקת אתרים