הפוך לדף בית הוסף אתר למועדפים

 

חפש מתכון במאגר המתכונים

 
 

 ליקר דובדובנים

 
זמן הכנה: 15 יום
מספר מנות:
10
מצרכים:


10 כוסות דובדובנים ללא גרעינים
חצי כוס אלכוהול לשתיה 95%  
או וודקה לפי הטעם
8 כוסות סוכר
צנצנת או בקבוק ריק


אופן ההכנה:


מעקרים בקבוק או צנצנת עם פקק, שמים את הדובדובנים ומעל שופכים את הסוכר, סוגרים במכסה ושמים במקום מוצל עד שהסוכר יתסוס או ימס בערך  חודשים, מוסיפים את האלכוהול או הוודקה ושומרים במקום מוצל, לחיים....!

לציין:
לחוזק גדול יותר של אלכוהול או וודקה מוסיפים לפי הטעם כנ"ל סוכר
שיטה נוספת, שמרתיחים את המים עם הסוכר ושמים מעל הדובדובנים 
שיהיה מכוסה במים עם הסוכר, משאירים מקום להוספת הכוהל ונותנים
לדובדובנים  לתסוס חודשים, אגב אני חותכת את הדובדובנים מהגלעין כך 
שהגלעינים עדין צמודים לבשר הדובדובן , כלומר אני משאריה את הגלעינים 
עם הדובדובנים , לא חייב!
 
 
גרסת הדפסה
  מנות עיקריות וממולאים
  פשטידות וכיסונים
  תוספות מגוונות
  מאפים ומאכלים לפסח
  קינוחים ועוגות
  סופגניות ופפאנש רומני
  ממליגה ומאפים מקמח תירס
  דולציאצה מרקחת וריבה
  קבב רומני
  דגי ים
  חמוצים
  חמין
  מאפים
  עוגיות
  מתכוני גולשים
  רטבים וממרחים
  סלטים ומנות ראשונות
  ליקרים ותרכיזים
  קרפים ובלינצסים
  לביבות
  ליפתנים ופונדיגים
  מרקים
  סופגניות
  מנות עיקריות וממולאים
 
       


דף הבית | מתכונים | רומניה היפה | תמונות ודמויות | מאמינים ש.... | אודות ותמונות | מידע וקשר | קישורים | מדור זיכרון

כל הזכויות שמורות 2008 ©
Allnet4u - בניית אתרים | תחזוקת אתרים