הפוך לדף בית הוסף אתר למועדפים

 

חפש מתכון במאגר המתכונים

 
 

 פריפטורה צלי עוף וממליגה

 
זמן הכנה: 30 דקות
מספר מנות:
4
מצרכים:


1 עוף טרי חתוך ל-4 מנות
8 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
4 בצלים חתוכים לטבעות

לתיבול:
1 כפית מלח ופלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף פפריקה חריפה
4 כפות שום כטוש
2 כפות אבקת מרק עוף
1 כף תבלין לקציצות 
רבע כף סוכר
4 עלי טימין טרי
4 עלי רוזמרין טרי
2 כוסות שמן
8 כוסות מים
קורט קינמון


אופן ההכנה:


מטגנים בסיר עמוק את הבצל עם השמן עד לשקיפות , מוסיפים את  חלקי העוף ומטגנים עד להזהבה משני צידי העוף, מוסיפים כף שום כשטוש ומערבבים 5 דקות מוסיפין את המים ואת תפוחי האדמה, את עלי הטימין ועלי הרוזמרין ומבשלים בערך 30 דקות עם מכסה סגור  מוסיפים את יתר התבלינים עם השום ומבשלים עוד 5 דקות, מוסיפים תבלינים לפי הצורך או לפי הטעם, מגישים חם עם תוספת של ממליגה, המתכון נמצא באתר.

אבקת מרק עוף ותבלין לקציצות זו התוספת הפרטית שלי לא חייבים
 
 
גרסת הדפסה
  מנות עיקריות וממולאים
  פשטידות וכיסונים
  תוספות מגוונות
  מאפים ומאכלים לפסח
  קינוחים ועוגות
  סופגניות ופפאנש רומני
  ממליגה ומאפים מקמח תירס
  דולציאצה מרקחת וריבה
  קבב רומני
  דגי ים
  חמוצים
  חמין
  מאפים
  עוגיות
  מתכוני גולשים
  רטבים וממרחים
  סלטים ומנות ראשונות
  ליקרים ותרכיזים
  קרפים ובלינצסים
  לביבות
  ליפתנים ופונדיגים
  מרקים
  סופגניות
  מנות עיקריות וממולאים
 
       


דף הבית | מתכונים | רומניה היפה | תמונות ודמויות | מאמינים ש.... | אודות ותמונות | מידע וקשר | קישורים | מדור זיכרון

כל הזכויות שמורות 2008 ©
Allnet4u - בניית אתרים | תחזוקת אתרים