הפוך לדף בית הוסף אתר למועדפים

 

חפש מתכון במאגר המתכונים

 
 

 דולציצה מרקחת תפוזים

 
זמן הכנה: 30 דקות
מספר מנות:
8
מצרכים:


2 תפוזים עם קליפה גדולים חתוכים לפרוסות
1 לימון טרי עם קליפה חתוכים לפרוסות
1 כפית ציפורן טחונה
1 תפוח עץ חמוץ גרנד
2 כוסות סוכר
חצי כוס מים
1 כפית קינמון


אופן ההכנה:


שמים את המצרכים בסיר  כולל התפוח העץ חתוך לרבעים ללא גלעינים עם המים ומבאים לרתיחה, מבשלים על אש נמוכה עד שהנוזל נקרש מערבבים כל זמן הבישול כדי שהסוכר לא ישרף, בסיום הבישול זורקים את התפוח העץ לפחכשהמרקחת התקררה מעבירים לצננצנת זכוכית

לציין:
מכינים לפי אותו מתכון , אשכוליות פמלות לימון וכ"ו 
 תפוח העץ לפי סבתי ז"ל יש בו חומר משמר


 
 
גרסת הדפסה
  מנות עיקריות וממולאים
  פשטידות וכיסונים
  תוספות מגוונות
  מאפים ומאכלים לפסח
  קינוחים ועוגות
  סופגניות ופפאנש רומני
  ממליגה ומאפים מקמח תירס
  דולציאצה מרקחת וריבה
  קבב רומני
  דגי ים
  חמוצים
  חמין
  מאפים
  עוגיות
  מתכוני גולשים
  רטבים וממרחים
  סלטים ומנות ראשונות
  ליקרים ותרכיזים
  קרפים ובלינצסים
  לביבות
  ליפתנים ופונדיגים
  מרקים
  סופגניות
 
       


דף הבית | מתכונים | רומניה היפה | תמונות ודמויות | מאמינים ש.... | אודות ותמונות | מידע וקשר | קישורים | מדור זיכרון

כל הזכויות שמורות 2008 ©
Allnet4u - בניית אתרים | תחזוקת אתרים