הפוך לדף בית הוסף אתר למועדפים

 

חפש מתכון במאגר המתכונים

 
 

 מאפה במילו לבבות עוף ובשר

 
זמן הכנה: 60 דקות
מספר מנות:
6
מצרכים:


לבצק:
2 וחצי קמח רגיל
150גרם חמאה מומסת
2 כפות שמן קנולה
1 כפית מלח
2 כפות חומץ רגיל
חצי כוס מים

למילית:
1 כוס שמן קנולה
2 בצלים קצוצים מטוגנים
300 גרם בשר בקר טחון
100 גרם לבבות עוף קצוצים
100 גרם טחול של עוף
1 חציל גדול קלוי על הגז
50 גרם צנוברים מטוגנים קל
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
 
להברשה:
1 ביצה טרופה



אופן ההכנה:


לשים לאת מצרכי הבצק לעיסה אחידה וחלקה ומכסים בניילון ניצמד,מעבירים למקרר לשעה
בנתיים מטגנים את הכבדים בשמן ומעבירים לקערה גדולה בלי הנוזל , בניפרד מטגנים את הבשר הטחון תוך עירבוב  במשך 10 דקות , מטגנים בניפרד את לבבות העוף ותחול העוף במשך 5 דקות ומעבירים לקערה ללא הנוזלים, מוסיפים את הבצל המטוגן  ויתר המצרכים ומערבבים היטב הכל ביחד, מרדדים את הבצק לעלה בעובי דק של 1 ס"מ  בזהירות כדי שהבצק לא יתפורר, יוצקים את המילוי על הבצק באופן שווה ומגלגלים לרולדה , מברישים 
את הבצק עם הביצה הטרופה ומעברים לתבנית משומנת, אופים בחום של 200 מעלות כ-50 דקות או עד שהבצק מקבל גוון זהוב וקרום קשה, מגישים פרוסות עבות מהמאפה  לכל סועד 

 לציין: אפשר להוסיף מאבקת רוטב הפיטריות מבושל עם חתוכות פטריות מקופסת שימורים
 
 
גרסת הדפסה
  מנות עיקריות וממולאים
  פשטידות וכיסונים
  תוספות מגוונות
  מאפים ומאכלים לפסח
  קינוחים ועוגות
  סופגניות ופפאנש רומני
  ממליגה ומאפים מקמח תירס
  דולציאצה מרקחת וריבה
  קבב רומני
  דגי ים
  חמוצים
  חמין
  מאפים
  עוגיות
  מתכוני גולשים
  רטבים וממרחים
  סלטים ומנות ראשונות
  ליקרים ותרכיזים
  קרפים ובלינצסים
  לביבות
  ליפתנים ופונדיגים
  מרקים
  סופגניות
 
       


דף הבית | מתכונים | רומניה היפה | תמונות ודמויות | מאמינים ש.... | אודות ותמונות | מידע וקשר | קישורים | מדור זיכרון

כל הזכויות שמורות 2008 ©
Allnet4u - בניית אתרים | תחזוקת אתרים