הפוך לדף בית הוסף אתר למועדפים

 

חפש מתכון במאגר המתכונים

 
 

 שכבות חביתה במילוי

 
זמן הכנה: 30 דקות
מספר מנות:
5
מצרכים:


3 ביצים גדולות
1 כוס קמח לבן
1 כוס חלב
1 כפית מלח
1 כף שמן

לטיגון:
1 כוס שמן
מילוי:
200 גרם פטריות מטוגנות
1 בצל מטוגן 

לקישוט:
גבינה צהובה קשה מגורדת


אופן ההכנה:


שמים בקערה את כל המצרכים ובוחשים לעיסה נוזלית ואחידה, משהים לחצי שעה ומטגנים
חביתות משני הצדדים בעובי 2 ס"מ, בתבנית עגולה ומשומנת שמים חביתה ומעל מפזרים את חלק מהפטריות  והבצל המטוגן, שוב שמים חביתה ומעל המילוי בשכבות אחד על השני , שמים מעל  החביתה האחרונה גבינה צהובה קשה מגורדת ומכניסים לתנור ואופים בחום בינוני 15 דקות או עד שהגבינה הצהובה נמסה ומקבלת גוון זהוב

טייפ:
אפשר במקום הפיטריות לשים תרד מבושל וגבינה מלוחה או פירה תפ"א עם בצל מטוגן 
 
 
גרסת הדפסה
  מנות עיקריות וממולאים
  פשטידות וכיסונים
  תוספות מגוונות
  מאפים ומאכלים לפסח
  קינוחים ועוגות
  סופגניות ופפאנש רומני
  ממליגה ומאפים מקמח תירס
  דולציאצה מרקחת וריבה
  קבב רומני
  דגי ים
  חמוצים
  חמין
  מאפים
  עוגיות
  מתכוני גולשים
  רטבים וממרחים
  סלטים ומנות ראשונות
  ליקרים ותרכיזים
  קרפים ובלינצסים
  לביבות
  ליפתנים ופונדיגים
  מרקים
  סופגניות
  מנות עיקריות וממולאים
 
       


דף הבית | מתכונים | רומניה היפה | תמונות ודמויות | מאמינים ש.... | אודות ותמונות | מידע וקשר | קישורים | מדור זיכרון

כל הזכויות שמורות 2008 ©
Allnet4u - בניית אתרים | תחזוקת אתרים