הפוך לדף בית הוסף אתר למועדפים

 

חפש מתכון במאגר המתכונים

 
 

 דג הנסיכה ברוטב וגריש

 
זמן הכנה: 30 דקות
מספר מנות:
6
מצרכים:


1 ק"ג פילה דג הנסיכה
5 כפות קמח
3 ביצים
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה מתוקה

לטיגון:
1 כוס שמן

לרוטב:
 חצי כוס מיץ לימון טרי
1 כף שום כטוש
1 כף שמן רצוי שמן זית
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
3 גבעולי שמיר

תוספת:
1 כוס סולת 
1 כפית מלח
2 כוסות מים
1 כפית פלפל שחור
חצי כוס שמן


אופן ההכנה:


בקערה טורפים את הביצים עם המלח והפפריקה, טובלים חתיכות דג הנסיכה בביצים טרופות 
ואחר כך בקמח ומטגנים בשמן משני הצדדים, מגישים עם תוספת סולת שרופה, בצלוחית נפרדת מגישים את רוטב השום לכל סועד

טייפ:
לרוטב השום אפשר להוסיף 2 כפות שמנת חמוצה או יוגורט
או מקשטים בבצל מטוגן

סולת שרופה:
 מטגנים רבע כוס סולת בשמן עד לגוון חום בהיר תוך כדי בחישה מתמדת מוסיפים את יתר הסולת ומטגנים עוד 2 דקות מוסיפים את המים המלח והפלפל השחור , מגישים כתוספת לכל מנה חם או קר
 
 
גרסת הדפסה
  מנות עיקריות וממולאים
  פשטידות וכיסונים
  תוספות מגוונות
  מאפים ומאכלים לפסח
  קינוחים ועוגות
  סופגניות ופפאנש רומני
  ממליגה ומאפים מקמח תירס
  דולציאצה מרקחת וריבה
  קבב רומני
  דגי ים
  חמוצים
  חמין
  מאפים
  עוגיות
  מתכוני גולשים
  רטבים וממרחים
  סלטים ומנות ראשונות
  ליקרים ותרכיזים
  קרפים ובלינצסים
  לביבות
  ליפתנים ופונדיגים
  מרקים
  סופגניות
 
       


דף הבית | מתכונים | רומניה היפה | תמונות ודמויות | מאמינים ש.... | אודות ותמונות | מידע וקשר | קישורים | מדור זיכרון

כל הזכויות שמורות 2008 ©
Allnet4u - בניית אתרים | תחזוקת אתרים