הפוך לדף בית הוסף אתר למועדפים

 

חפש מתכון במאגר המתכונים

 
 

 רוסטביף סינטה

 
זמן הכנה: שעה
מספר מנות:
8
מצרכים:


2 ק"ג בקר סינטה מיושן
חוט קשירה חזק

תבלינים:
5 עלי טימין טרי או יבש
5 עלי רוזמרין טרי או יבש
1 וחצי כוס שמן קנולה
1 כף פפריקה מתוקה
חצי כוס דבש
2 כפות סויה
1 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח שולחן
2 כפות אבקת מרק עוף
1 כף שום כטוש 
1 כף אבקת תבלין צימברו
או תבלין לבשר וקציצות 


אופן ההכנה:


בקערה מערבבים את כל התבלינים עם השמן, ומורחים היטב את  נתח הבשר, כדי שהתבלינים יספגו יש למרוח כמה פעמים,קושרים את בשר הסינטה בחוט חזק ומשאירים בתוך הקערה עם התבלינים למשך 5 שעות לפחות במקרר , מחממים את תנור האפיה לחום של 200 מעלות ושמים את בשר הסינטה  על רשת לצליה ומתחת שמים תבנית אפיה כדי שתקלוט את הנוזלים
שיצא תוך כדי צליה אחרי  10 דקות מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות ואופים בערך עוד 45 דקות  מגישים חם או קר עם תוספת לפי הטעם


הערה:
מבשלים 8 תפוחי אדמה בקליפתם כשהם מבושלים שמים בתבנית האפיה שקולטת את נוזל הרוסביף ומשאירים בתנור עד שהרוסביף מוכן , התפ"א יוצאים טעימים באופן מיוחד 

לציין:
מומלץ להוסיץ עלי ורדים יבשים, נמכרים בחנויות לתבלינים, את הרעיון קיבלתי מחברה 
 
 
גרסת הדפסה
  מנות עיקריות וממולאים
  פשטידות וכיסונים
  תוספות מגוונות
  מאפים ומאכלים לפסח
  קינוחים ועוגות
  סופגניות ופפאנש רומני
  ממליגה ומאפים מקמח תירס
  דולציאצה מרקחת וריבה
  קבב רומני
  דגי ים
  חמוצים
  חמין
  מאפים
  עוגיות
  מתכוני גולשים
  רטבים וממרחים
  סלטים ומנות ראשונות
  ליקרים ותרכיזים
  קרפים ובלינצסים
  לביבות
  ליפתנים ופונדיגים
  מרקים
  סופגניות
 
       


דף הבית | מתכונים | רומניה היפה | תמונות ודמויות | מאמינים ש.... | אודות ותמונות | מידע וקשר | קישורים | מדור זיכרון

כל הזכויות שמורות 2008 ©
Allnet4u - בניית אתרים | תחזוקת אתרים