הפוך לדף בית הוסף אתר למועדפים

 

חפש מתכון במאגר המתכונים

 
 

 קרפלך עם כבד קצוץ

 
זמן הכנה: 40 דקות
מספר מנות:
8
מצרכים:


1 ק"ג  קמח תופח
רבע כוס שמן
1 כפית מלח שולחן
חצי כוס מים חמימים פושרים
2  ביצים גדולות
2 בצים רק ה חלבון

מילית:
1/2  ק"ג כבד עוף מטגן
2 בצל גדול מטוגן 
1 כפית מלח שולחן 
1 ביצה קשה
לקישוט:
1 בצל מטוגן
לבישול:
מים רותחים + 2 כפות שמן



אופן ההכנה:


שמים את כל המצרכים יחד עם הקמח ,מוסיפים בהדרגה את המים הפושרים ולשים
לבצק אחיד וחלק , נותנים לבצק לנוח 20 דקות ומכסים במגבת מטבח מרדדים את
הבצק לעובי של 2 ס"מ ובעזרת כוס גדולה יוצרים עיגולים , שמים בכל עיגול מהמלית
מקפלים כל עיגול לשניים וסוגרים בעזרת מים פושרים מסביב לשפת הכיסונים מקמחים
מסביב אכן שהדקנו את הקצוות כדי שהמלית לא תצא בזמן הבישול,מרתיחים 
סיר מים עם מעט מלח ו-2 כפות שמן וכשהמים רותחים מכניסים את הכיסונים בזהירות 
מבשלים 10 דקות או עד שהם צפים  + עוד 5 דקות  מגישים חם בתוספת בצל מטוגן
או עם מרק עוף זך

הערה: אפשר לאפות  את הכיסונים בטוסטר אובן עד שהם משחימים אחרי שהכיסונים מוכנים ,ומגישים חם עם בצל מטוגן , במקום כבד אפשר למלא בבשר טחון מבקר הודו
או עוף

המלית:
שמים בקערה  את הכבדים  עם יתר המצרכים ומערבבים את לעיסה אחידה

הערה:
כדי שהכיסונים לא יתפרקו עדיף ללוש את הבצק קודם עם המים החמימים פושרים
 
 
גרסת הדפסה
  מנות עיקריות וממולאים
  פשטידות וכיסונים
  תוספות מגוונות
  מאפים ומאכלים לפסח
  קינוחים ועוגות
  סופגניות ופפאנש רומני
  ממליגה ומאפים מקמח תירס
  דולציאצה מרקחת וריבה
  קבב רומני
  דגי ים
  חמוצים
  חמין
  מאפים
  עוגיות
  מתכוני גולשים
  רטבים וממרחים
  סלטים ומנות ראשונות
  ליקרים ותרכיזים
  קרפים ובלינצסים
  לביבות
  ליפתנים ופונדיגים
  מרקים
  סופגניות
  מנות עיקריות וממולאים
 
       


דף הבית | מתכונים | רומניה היפה | תמונות ודמויות | מאמינים ש.... | אודות ותמונות | מידע וקשר | קישורים | מדור זיכרון

כל הזכויות שמורות 2008 ©
Allnet4u - בניית אתרים | תחזוקת אתרים